Online spelletjes

Online spelletjes zijn er in alle soorten en maten maar de spelletjes die toch het meest worden gespeeld zijn de korte/snelle speelbare flash spelletjes. Deze zijn makkelijk tussen door te spelen. En door iedereen te begrijpen. De meest gespeelde spelletjes zijn: Boerderij frenzie, dinner dash en bubbels. Dit zijn voornamelijk point en klik games. Die ook door jonge kinderen makkelijk te begrijpen zijn.

De doelgroepen van de online spelletjes zijn vooral de huisvrouwen van 20 tot en met 40 jaar. Ook kinderen weten de spelletjes sites goed te vinden en maken hier ook goed gebruik van. Daarnaast zijn er specifieke flash games gericht op jonge volwassenen als de mafia games & de games die te spelen zijn via netwerk sites als facebook en hyves. Denk aan het zeer populaire farmville dat miljoenen spelers heeft wereldwijd. Ook skillgames die gespeelt kunnen worden met credits en zelfs geld kunnen opbrengen en gokkast games timmeren flink aan de weg.

Bezoek de Homepage van de spelletjes Brazaar voor de leukste gratis flash spelletjes. Hier vind je altijd de nieuwste flash spelletjes voor je vriendjes ze kennen. Tip: stuur je favoriete game door naar je vrienden of bekenden! Ook zij spelen graag deze spelletjes!