Doelgroepen

Mannen
Mannen spelen voornamelijk console en pc games. Dit doen ze online maar ook offline. Mannen spelen graag competitieve spellen met elkaar. Het zijn dan ook voornamelijk de race games die gespeeld worden.

Mannen 8-12 jaar
Jonge jongens zijn veel bezig met spelletjes online te spelen. Zij zijn dan ook de hoofd doelgroep

Mannen 13-49 jaar
Deze groep speelt tot nu toe bijna geen tot geen online flash games. Echter door de toenemende populariteit van het online pokeren, casino games & speelautomatenkomt deze doelgroep steeds meer als interessant in beeld.

Man 50+
De man van 50+ gaat weer meer online casual games spelen. Dit zijn dan vooral de puzzel en kaartspelletjes die ze vroeger aan tafel speelden.
Vrouw
1 op de 3 vrouwen speelt spelletjes op de zogenaamde verzamelsites met de eenvoudige internetgames.

Vrouw 8-12 jaar
De jonge meisje behoren net als de jonge jongens zijn veel bezig met online spelletjes. Zij vallen ook onder de hoofd doelgroep van de online spelletjes sites.

Vrouw 13-19
De populairiteit van de casual games begint bij deze groep al redelijk aan te groeien.

Vrouw 20-49 jaar
Bij deze doelgroep zijn de casual games mateloos populair. Ze worden gespeeld op de game portals. Waar keuze is uit veel verschillende spellen.

Vrouw 50+
De aantalen die nog online games spelen neemt een beetje af. Het soort games dat er gespeeld wordt verander wel nu worden net als bij de oudere mannen voornamelijk nog de kaart en puzzel games gespeeld.